İzmir Cam Balkon Contası

İzmir’de yaşıyorsunuz ve cam balkonlarda kanat aralarında kullanılan cam balkon fitili ihtiyacınız mı var? Bir diğer tabirle cam balkon contası… Size yardımcı olacak bu yazıyı okumanızı mutlaka öneririz.

İzmir Cam Balkon Contası (Fitili) Çeşitleri

#Şeffaf fitil

Şeffaf fitiller silikon esaslı ve şeffaf malzemelerdir. İzolasyon açısından çok iyi verim sunmalarına rağmen, kısa sürede sararma ve sertleşme başlıca olumsuzluklardır. İzolasyonu iyi yapmalarının sebebi esneklik ve üzerine bindiği camı tam kavramasıdır. İzmir’de şeffaf fitil tercih etti iseniz; olumsuzluklar bir miktar artacaktır. Bol güneşli ve sıcak bir ilde yaşıyoruz. Bu durumda şeffaf contaların 2-3 senede bir değiştirilmesi gerekmektedir.

Bütün bunlar şeffaf fitilin tercih edilmesinin önünde engel değildir. Değişimi oldukça basit ve ucuzdur. Kendiniz bile satın alıp değiştirebilirsiniz. Bunu bir araçta 10.000 km’de bir yağ değişimi işlemi gibi görebilirsiniz.

şeffaf silikon bazlı cam balkon fitili izmir

#Alüminyum fitil

Değişimin gerekli olmadığı bu ürün oldukça rağbet görmektedir. Her iki tarafından kıl fırça fitil bulunan “H” şeklinde alüminyum fitiller için de bazı olumsuzluklar söz konusudur. Esnek olmayan bir madde olan alüminyum profiller cam kanatları tam olarak kavrayamaz. İzolasyon işi fırça fitillere düşmektedir. Silikon fitiller esnek olduğu için karşıdaki camı tam kavrar ve su almayı önler.

Aslında tüketiciler doğru bilgilere ulaşmakta zorlanıyorlar ve kulaktan dolma bilgilerle tercihlerini belirliyorlar. İnternet ortamından ve firmalardan duydukları sathi bilgilere itibar etmek zorunda kalıyorlar.

alüminyum cam balkon fitili

#Polikarbon fitil

Hem şeffaf hem de sık-sık değiştirmek zorunda kalmayacağım bir ürün yok mu diyenler mutlaka vardır. Evet; böyle bir ürün var! Polikarbon cam balkon contası Asaş markasının arge biriminden çıkan harika bir ürün. Araba farı gibi düşünebilirsiniz. Araba farları da yıllar içinde bir miktar renk değiştirir; ama bu çok uzun bir süre alır… Aynı ham maddeden üretilen ve daha esnek olan bu conta sistemi gün geçtikçe daha fazla rağbet görmektedir.

Sorun şu ki; birçok müşterinin bu üründen daha haberi yok. Sadece Asaş bayilerinin satma imkanı olan bu ürün, ülkemizde henüz yeterince tanınmadı. Sizlere firma olarak bu ürünü sunmaktan mutluyuz. Mağazamızı ziyaret edip ürünü inceleyebilirsiniz.

polikarbon cam balkon contası

Hangi Cam Balkon Fitilini Tercih Etmeliyim?

Aslına bakarsanız 3’ü de tercih edilebilir. Bu noktada yukarıda verdiğimiz bilgilerden faydalanabilir ve size en uygun olanını seçebilirsiniz. Deneyimlerimize göre Polikarbon fitil listenizin başında olması gereken üründür. Hem şeffaf olması hem de dayanıklı olması büyük avantaj sağlamaktadır. İzolasyonun da daha iyi olması elbette önemli bir tercih sebebidir.

Arzu ederseniz 2018 yılı cam balkon fiyat listemizi inceleyebilirsiniz. Pliseli perde modelleri ilginizi çekiyorsa BURAYA tıklayarak hem fiyatları hem de renkleri görebilirsiniz. Sağ taraftaki menüde örnek cam balkon renkleri uygulamalarını inceleyebilir ve karar verme sürecinizi kolaylaştırabilirsiniz.

2 thoughts on “İzmir Cam Balkon Contası

  1. İzmir’de oturuyorum ve mevcut 2 cam balkonumun gerek fitil ve gerekse tekerleklerinin bakımını, temizliğini düzgün işçiliği olan ve gerçek usta birine yaptırmak istiyorum.

    1. Biz yoğunluktan yardımcı olamayabiliriz ancak size servis hizmeti veren bir ustanın telefonunu size verebiliriz. Bizi pazartesi günü arayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir